Indretning med farver

Badeværelset er et rum, hvor det er tilladt at eksperimentere lidt med farverne.

Badeværelset er ofte svært at indrette, for mange af rummets elementer er givet på forhånd såsom vask, skabe, toilet osv. Men derfor kan man sagtens være kreativ og lege med rummets farvesammensætning og detaljer. Det kræver blot lidt mod.

Indret badeværelset med dristige farver

Farve skaber liv og energi, og med farver har du nemt mulighed for at skabe et badeværelse, der blomstrer af energi og begejstring. Udskift f.eks. dit toiletsæde med et Scandinavia PLUS i en af de nye friske farver og skab sammenhæng i rummet ved at vælge håndklæde og sæbedispenser i samme farve.

Indretning med personlighed

Er du endnu mere dristig og stadig mangler ekstra liv, så kan det også være en rigtig god idé at lægge tapet på en lille del af badeværelset, så der bliver noget kontrast i rummet.

Har du plads, kan store grønne planter også være med til at hjemliggøre badeværelset. Eller prøv at indramme personlige billeder eller postkort i matchende farver og hæng dem op på væggene som en slags collage.
Der er masser af mulighed for at indrette dit badeværelse med hjælp af farver, og de nye farver på Scandinavia PLUS er et rigtig godt sted at starte og opbygge din indretning ud fra.

bathroom colours