Let’s be social!

Hos Pressalit er Sociale medier vores måde at kommunikere med dig. Her deler vi vores historier og følger dine!

Join us on Pinterest

Pin by Pin

Følg Presselits Pinterest opslagstavler og lad os gøre det nemt for dig at få inspiration og gemme de nyeste trends og tendenser. Alt sammen med et direkte link til Pressalits team, som står klar til at vejlede dig.

Join us on Instagram

Insta Moments

Kom med bag kulissen hos Pressalit ved at følge @pressalitlife og få alle de gode historier, vi brænder for at fortælle. Mød vores medarbejdere og lad os følge med ved at benytte #PressalitLife

Join us on LinkedIn

Let’s LinkedIn

Her giver vi, sammen med vores kolleger, et eksklusivt indblik i den arbejdskultur og CSR, som vi tror så stærkt på. Samtidig kan deler vi også produkt-relaterede nyheder og viden. Følgere af Pressalits Corporate LinkedIn er de første til høre om unikke jobmuligheder hos Pressalits afdelinger i både ind- og udland.

Join us on Twitter

Tweet or read

Er du interesseret i nyheder, historier og updates fra Pressalit – så følg os på @Pressalit1954. Her holder vi dig opdateret om vores branche og spændende projekter fra vision til brugeroplevelse.

Get to know us on Facebook

Get to know us

Tilsammen udgør vores historie, medarbejdere og produkter Pressalits brand. Lær os bedre at kende på vores Facebook-side.

Collage af SoMe-billeder