Pressalit overtager det hollandske agentur Wijnbeek Sanitair B.V.

D. 1. marts 2019 overtager Pressalit sit hollandske agentur, Wijnbeek Sanitair B.V., som ligger lige uden for Amsterdam i Holland.

Wijnbeek Sanitair og Pressalit har længe haft et etableret samarbejde, som startede helt tilbage i 1960erne. Agenturet ledes af Willem Hendrikse og har i flere år solgt forskellige typer af badeværelsesprodukter samt komponenter til grossister og VVS-virksomheder i Holland.

Ifølge CEO Kim Boyter er hovedårsagen til overtagelsen, at Pressalit ønsker at udvide markedsandele: ”Vi stræber efter at styrke vores markedsposition i Holland, som allerede er rigtig stærk inden for toiletsæder. Derudover er Holland et marked, hvor vi ser et vækstpotentiale ift. vores øvrige produktsortiment”, siger Kim Boyter.

Det oprindelige samarbejde mellem Wijnbeek Sanitair B.V. og Pressalit A/S blev etableret af Kim Boyters far, Mogens Boyter, og derfor har Pressalits produkter allerede været en essentiel del af Wijnbeek Sanitair’s produktsortiment i en lang årrække.

Fra venstre: Sales Manager Nederland Willem H. Hendrikse, Sales Consultant Johan Boswinkel, CFO Thomas Brandt Pasgaard, Co-Owner Dan Boyter, CEO Kim Boyter, Sales Director Anders C. S. Jørgensen  

 

CEO Kim Boyter tilføjer: ”Fordi Pressalits produkter udgør så stor en del af Wijnbeek Sanitair’s omsætning, virker det meget naturligt, at Pressalit overtager agenturet nu”.

Som nævnt har Pressalits toiletsæder længe været en del af Wijnbeek Sanitair’s sortiment, og efter denne overtagelse begynder de også at sælge produkter fra Pressalits øvrige sortiment, som omfatter hjælpemidler og fleksible indretningsløsninger til køkken og bad.

”Overtagelsen sikrer derudover yderligere overensstemmelse ift. Pressalits omstilling over mod at blive ét brand på det hollandske marked”, siger Kim Boyter.

Wijnbeek Sanitair glæder sig til overtagelsen, og Willem Hendrikse siger: ”Vi tror på, at overtagelsen sikrer en videreførelse af vores langvarige samarbejde, samt at det formaliserer det, vi allerede har praktiseret længe: at Pressalit er langt det vigtigste agentur inden for vores portefølje. Derudover bliver det nu muligt for os at koncentrere os fuldt ud om de udfordringer og muligheder, som vi fremadrettet vil støde på med Pressalit”.

Han tilføjer også: ”Vi glæder os til at blive en del af Pressalit-familien, og vi er ivrige efter at starte vores salgsaktiviteter med en helt ny del af Pressalits sortiment, som vi endnu ikke har prøvet at arbejde med”.