Ifølge Helene øger arbejde hendes livskvalitet

Selvom vækkeuret ringer allerede kl. 4.15, så betyder det ikke spor for Helene, når det at kunne arbejde er med til at give kvalitet til hverdagen.

Helene er en af dem, man ser hver morgen, når man møder ind på Pressalits hovedkontor på Maglehøj i Ry. I snart 8 år har Helene gjort rent hos Pressalit.

Helene døjer med muskeltræthed og træthed, som følge af en sygdom i skjoldbruskkirtlen og en mindre blodprop. Alligevel elsker hun at gå på arbejde.

”Selvom jeg kun kan arbejde 16 timer om ugen, så betyder det alt, at kunne tage på arbejde hver morgen, og være sammen alle mine kollegaer”, siger Helene.

Netop rummeligheden og sammenholdet med kollegaerne i flexteamet er en stor motivationsfaktor for at komme afsted.

”Vi er jo alle i samme situation, så man føler sig aldrig alene. Det er lige meget, om folk har 25, 15 eller 12 timer, eller hvad man fejler. Vi er meget overbærende over for hinanden, så der er ikke nogen, som dømmer dig, hvis du har en dårlig dag. Og så har vi en fantastisk teamleder. Vi kan altid ringe til hende eller få en snak, hvis vi går med et eller andet. Det er guld værd. Hende er vi rigtig glade for!”, siger Helene.

Også det sociale med alle kollegaerne i Pressalit er, ifølge Helene, med til at gøre Pressalit til en godt og rart sted at arbejde. Helene husker særligt, da Pressalit inviterede alle medarbejdere og deres familier med til Smukfest i Skanderborg. Det er noget, som bidrager til at styrke fællesskabsfølelsen i hele organisationen.

”Det var en dag for livet. Vi startede allesammen i et stort telt, hvor der var sørget for stor morgenbuffet, og det var så lækkert, når man er madglad som jeg er. Der var sådan en fantastisk stemning med alle træerne. Det var simpelthen så godt, for vi var så mange ’pressalitere’ afsted, at lige meget hvor vi gik, så mødte man nogen man kendte.”