Verdens Bedste Morgen 2018

For andet år i træk sætter Pressalit i samarbejde med Verdens Bedste Nyheder fokus på verdens positive fremskridt og bæredygtige løsninger

For andet år i træk afholder Pressalit Verdens Bedste Morgen i samarbejde med det uafhængige nyhedsmedie Verdens Bedste Nyheder. Med baggrund i FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling, sætter vi fokus på de positive historier om fremskridt og løsninger på den globale verdens udfordringer.

Hos Pressalit fejrer vi Verdens Bedste Morgen med uddeling af aviser om Verdens Bedste Nyheder samt hindbærsnitter til alle vores medarbejdere. Vi tror på, at jo flere som kender Verdensmålene og hvilke fremskridt og løsninger verden byder på, jo flere vil være med til nå målene.

Verdens Bedste Morgen har i år fokus på FN’s femte Verdensmål for bæredygtig udvikling om ligestilling. Kampagnen ’Når kvinder får vinger vil verden flyve’ zoomer ind på de fremskridt der er sket for kvinder og piger over de sidste mange år, og at det de seneste årtier er blevet bedre at være kvinde de fleste steder verden over. Et fremskridt som blandt andet gør sig synligt ved at:

Flere kvinder overlever barselssengen
Antallet af børneægteskaber er fortsat faldende
Kvinder strømmer ind på videregående uddannelser og i politik

Hos Pressalit deler vi Verdens Bedste Nyheders ambition om en bæredygtig verden, og det ligger os meget på sinde at handle ansvarligt og bidrage til verdens udvikling. Derfor har vi udvalgt tre af FN’s Verdensmål, som vi har valgt at fokusere særligt på, da de ligger tæt på vores kerneforretning. Helt konkret arbejder vi med verdensmål 4, 6 og 12, hvor vi ved med fokus på progressive projekter og initiativer arbejder for at sætte et positivt aftryk på den bæredygtige udvikling.