Stinna Tange bliver dobbelt verdensmester ved VM i ridesport 2018

Stinna Tange vinder to guldmedaljer ved verdensmesterskaberne i ridesport 2018 i Tryon, USA.

VM i ridesport 2018 er nu slut, og det danske hold kan vende hjem til Danmark med to guldmedaljer og en bronzemedalje efter et fantastisk mesterskab i Tryon, USA. For første gang i dansk paradressurs historie, har Danmark fået en dobbelt verdensmester i paradressur.

Stinna Tange, som er sponsoreret af Pressalit, og hendes hest Smarties har haft et fantastisk mesterskab, som har resulteret i hele to guldmedaljer: ” Jeg er meget overvældet og lykkelig og meget stolt af Smarties. Vi gav alt vi havde, så jeg er rigtig stolt”, siger Stinna.

Dan Boyter har været i Tryon under hele verdensmesterskabet, og har fulgt og heppet på de danske ekvipager. I Pressalit er vi meget stolt over at sponsorere de dygtige danske atleter.

Stort tillykke to Stinna og resten af det danske landshold med det flotte VM!