Pressalit modtager 3 Red Dot Design Awards i Tyskland

Sammen med repræsentanter fra Produktudviklingsafdelingen, modtog Dan Boyter tre Red Dot Design Awards til dette års award-show i Tyskland.

Tidligere i år blev det annonceret, at Pressalit havde vundet 3 Red Dot Design Awards. Disse awards er en stor ære inden for designmiljøet og en anerkendelse af Pressalits fortsatte stræben efter at forbedre vores produkter og deres design og kvalitet.

De 3 produkter, som blev belønnet omfatter designer toiletsæder og et hjælpemiddel til badeværelset. Mere specifikt, drejer det sig om produkterne:

  • Pressalit PLUS toiletstøtte, 700 mm
  • Pressalit Spira
  • Pressalit Projecta Solid Pro

Vinderne af 2018s Red Dot Awards er blevet valgt af et panel af 39 eksperter, som har eksamineret og evalueret de nominerede produkter grundigt. Produkterne, som scorede flest point for god kvalitet og design, baseret på eksperternes vurderinger, vandt priserne.

Red Dot Design Award-showet 2018 blev holdt d. 9 juli i Essen, Tyskland. 1.200 internationale gæster deltog i begivenheden for at fejre 2018’s bedste designere og producenter. I løbet af aftenen fik dette års vindere overrakt deres priser på scenen i Essens Operahus.

I denne forbindelse deltog Dan Boyter og repræsentanter fra Pressalits Produktudviklingsafdeling i award-showet i Tyskland for at modtage priserne på vegne af Pressalit. Repræsentanterne var Folmer Gydesen, Vibeke Sanggaard og Holger Plougsgaard, som alle er en del af Pressalits fantastiske Produktudviklingshold.