Pressalit vinder prisen Universal Design Consumer Favorite 2018

MATRIX MEDIUM håndvasken fortsætter med at blive anerkendt internationalt.

Universal Design vedrører skabelsen af miljøer, herunder bygninger, produkter og tjenester, med størst mulig tilgængelighed. Tilgængeligheden refererer til brugerne af miljøet, for hvem det skal være muligt at bruge disse miljøer uanset deres fysiske evner, alder eller størrelse.

Hos Pressalit er tilgængelighed et af vores nøgleord, når vi designer og producerer produkter til personer med nedsat funktionsevne. Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter for at give vores kunder de bedst mulige løsninger.

Vores indsats har endnu engang båret frugt med anerkendelsen af Universal Design Consumer Favorite 2018 prisen for vores MATRIX MEDIUM håndvask. Vi er glade for at modtage prisen, som Thomas Bade, adm. Direktør for Institut for Universal Design, overrakte, da han besøgte Pressalits hovedkontor i Ry.

Håndvasken, der kan højdejusteres, er designet med et fuldt integreret elektrisk betjeningspanel i fronten af håndvasken, skjult vvs for optimal hygiejne og fuldt integrerede håndgreb. Kombinationen af alle disse funktioner er beregnet til at skabe den bedst mulige håndvask, der opfylder behovene hos brugere med et fysisk handicap.

Vinderen af Universal Design Consumer Favorite 2018 er baseret på vurderinger foretaget af en forbrugerjury. Juryen består af 100 personer. Disse er brugere af forskellig køn og alder. Den yngste deltager var 14 år, og den ældste deltager var 85 år gammel. Alle deltagere informeres om temaet Universal Design, og de kommer fra skoler, foreninger, forældreforeninger, organisationer for handicappede eller en højtstående organisation.

MATRIX MEDIUM blev valgt som vinder, da forbrugerjuryen var særligt imponeret over den lette og intuitive drift af hæve- og sænkningsprocessen. Det blev understreget, at betjeningspanelet var integreret i håndvasken og fremtrådte næsten usynligt. Det var det sammenhængende designkoncept og udførelsen i høj kvalitet, der overbeviste en samlet jury. I alt vurderede 75% af juryen MATRIX MEDIUM som meget god, mens 10% vurderede den som god.