Pressalit modtager hele tre Red Dot design awards

I forbindelse med dette års uddeling af designprisen Red Dot Award i Tyskland er Pressalit blevet begunstiget med hele tre af slagsen. Det er produkterne PLUS toiletstøtte, Pressalit Spira toiletsæde og Pressalit Projecta Solid Pro, der har vundet priserne. Red Dot er efterhånden blevet det internationale kvalitetsstempel, når det gælder design og den som alle designvirksomheder kæmper om. Den røde prik har stor brandværdi i markedsføringen og kan bruges til at udbrede kendskabet til Pressalit som virksomhed og til vores produkter.

Læs mere om Red Dot og de tre prisvindende produkter her.

Red Dot Award. Læs mere

Pressalit PLUS toiletstøtte 700 mm.

Toiletstøtten der med sine 700 mm længde overholder den tyske DIN norm kan justeres op og ned når den hænger på Pressalits skinnesystem. Læs mere.

Pressalit Spira.

Toiletsæde designet i samarbejde med Knud Holscher fra Holscher Design. Tilpasset Ifö’s nye toiletskål Spira. Designet er nyskabende i sin form da den gennemgående bue fra låg til sæde ikke er set før og har et let og elegant udtryk. Læs mere.

Pressalit Projecta Solid Pro.

Toiletsæde specielt egnet til hård belastning ved brug, f.eks. i lufthavne, institutioner, sygehuse og andre offentlige rum. Særligt udviklet med en Soft Close funktion, der gør, at sædet daler langsomt ned på kummen efter brug og et beslag, der samtidig er indkapslet for optimal hygiejne, så der ikke kan samle sig snavs omkring sædet. Som navnet antyder er det ekstra solidt med større stabilitet end normale toiletsæder og kan tåle meget høj vægtbelastning. Læs mere.

Pressalit PLUS toiletstøtte 700 mm

Pressalit Spira

Pressalit Projecta Solid Pro