Pressalit vinder pris for bedste stand

I forbindelse med deltagelsen på Comfortmessen i Oslo 2018, har Pressalit netop vundet prisen for bedste stand.

Fra den 13. – 14. februar havde vvs-butikskæden Comfort inviteret butikspersonalet i deres 70 butikker til messe i The Qube i Oslo. Det er på denne årlige messe, at kædens ansatte planlægger næste års sortiment i butikkerne. Comfortkæden er en af Pressalits største kunder i Norge, og derfor er det en vigtig messe at være repræsenteret på.

Succeskriteriet i år var helt enkelt at vinde prisen for den bedste stand på messen. Det lykkedes.

Standen var bygget op som et snelandskab med et højt tårn i midten, hvori der var placeret en isblok med den seneste produktnyhed: toiletsædet Sway Norden indfrosset. Derudover dalede der sne ned over standen fra toppen af tårnet.