Pressalit vinder prestigefyldt pris

Pressalit vinder Nightingale Silver prisen for vores MATRIX M håndvask på Healthcare Design konferencen.

Pressalit deltager i øjeblikket på Healthcare Design konferencen (HDC) i Orlando, Florida. HCD er en årlig messe, hvor deltagerne har mulighed for at opleve de nyeste tendenser og udviklingen inden for produkter i sundhedsplejen.

På denne konference præsenterer Pressalit den nye MATRIX M håndvask. MATRIX M håndvasken indeholder blandt andet funktionerne: integrerede håndgreb, optimeret infektionskontrol og samtidig er den højdejusterbar.

Under HDC blev Nightingale priserne uddelt. Disse priser uddeles til bemærkelsesværdige produkter i sundhedsplejen som bidrager til et helende miljø. Juryen bag prisen baserer deres valg af vindere på produktets funktionalitet, kvalitet, holdbarhed, æstetik, stil, pris og innovation.

På grund af MATRIX M’s design blev Pressalit belønnet med Nightingale Silver prisen. De afgørende faktorer for at vælge Pressalit som vinder, var ifølge juryen, håndvaskens unikke design og tilpasningsevne.

Pressalit er meget beæret over at blive anerkendt med denne pris. På billedet ses MATRIX M på HCD sammen med vores stolte Designer i Product Development Anne Mette Thy Tygesen, som designede MATRIX M.