Pressalit tegner personligt sponsorat med para-atleten Daniel Wagner Jørgensen

Frem mod De Paralympiske Lege i Rio 2016 har vi udvidet vores sponsoraktivitet til også at inkludere et personligt sponsorat af længdespringer og sprinter Daniel Wagner Jørgensen.

Som en af hovedsponsorerne for Dansk Handicap Idræts-Forbund har Pressalit gennem en årrække støttet handicapidrætten i Danmark, herunder forberedelserne og deltagelse i De Paralympiske Lege for para-atleterne. Nu har vi udvidet vores sponsoraktivitet frem mod De Paralympiske Lege i Rio 2016 til også at inkludere et personligt sponsorat af længdespringer og sprinter Daniel Wagner Jørgensen.

Daniel var en af de første til at blive udtaget til De Paralympiske Lege i Rio 2016 i januar. Med en fantastisk sæson sidste år og sikringen af tre medaljer ved VM i Doha, Qatar, i efteråret, har han med sine præstationer garanteret sin rejse mod Rio i september.  Han vandt sølv i længdespring og to bronzemedaljer i hhv. 100m og 200m løb og har dermed skabt fred og ro til at forberede sig optimalt til den store event. Vi ønsker med vores sponsorat at følge og støtte Daniel tæt i sit arbejde for at nå sine ambitioner i Rio, og har derfor indgået en sponsoraftale med ham for året 2016.

”Daniel er en talentfuld atlet, som allerede på trods af sin unge alder har deltaget i ét PL og fået en medalje med hjem. Vi håber med vores sponsorat, at vi kan støtte Daniel og hjælpe med at sikre ham så optimale forberedelser til Rio som overhovedet muligt – og dermed øge hans chancer for at nå sine mål” siger direktør i Pressalit, Dan Boyter.

Frem mod De Paralympiske Lege i Rio vil Pressalit og direktør Dan Boyter ikke blot følge Daniel, men også de øvrige danske para-atleter tæt. Se mere på Facebook, Twitter og Instagram og søg på: #AllForRio #Pressalit #Paralympics.