Videoguide til korrekt montering

Flere installatører har efterspurgt en anvendelig guide til montering af Pressalits sæder. Derfor lancerer vi nu 12 monteringsvideoer, som du nemt kan se online eksempelvis på din telefon. Værsgo – og go’ montering.

Det skal være nemt at montere et Pressalit-sæde. Og det er vigtigt, at sædet er monteret korrekt, så det fungerer optimalt i brugen. Beslaget er en vigtig del af sædet, da det sikrer, at sædet sidder pænt og korrekt på din toiletskål. Derfor er valg af det rette beslag og selve montagen vigtig at have fokus på. 

Forskellige sæder kræver forskellige beslag
Alt efter det enkelte sædes funktioner benytter Pressalit forskellige beslag – det kan eksempelvis være fastmonterede, topmonterede, kipanker- eller universalbeslag. Og mens nogle er meget nemme for de fleste at montere, er andre mere komplekse for selv en erfaren installatør. 

Hos Pressalit oplever vi, at flere VVS-installatører efterspørger brugervenlige guides til montering af vores sæder, og med en række nye monteringsvideoer har de nu altid adgang til en ”how-to”-vejledning.

Videoguides er altid ved hånden
– I dag er der monteringsvejledning på alle vores beslagposer, men nogle ser dem simpelthen ikke, og andre kommer til at smide poserne væk eller rive dem i stykker. De nye monteringsvideoer illustrerer trin for trin, hvordan vores forskellige sæder skal monteres, og hvad der især er vigtigt at være opmærksom på. På den måde kan både VVS-installatører og privatpersoner altid finde hjælp til at montere vores sæder, forklarer salgschef i Pressalit Anders C.S. Jørgensen. 

Vi lancerer 12 monteringsvideoer, der hver varer cirka tre minutter. De kan for eksempel ses på din computer, din tablet eller din telefon. 

Oplev sædernes fordele
Derudover har Pressalit netop lanceret en håndfuld funktionsvideoer, der sætter billeder på de særlige funktioner, en række af vores sæder har. Du kan finde videoerne gennem linket nedenfor.