Tyskland vælger Made in Denmark

Toiletsædet er blevet et dekorativt element på badeværelset, og det får tyskerne til at kigge mod deres nordlige nabo, når de skal vælge det helt rette toiletsæde. Dansk produktion og design er garant for den høje kvalitet, som tyske forbrugere især efterspørger.

I Tyskland spiller elegante designsæder en stadig større rolle på moderne badeværelser.
Antallet af Pressalit-sæder solgt på det tyske marked stiger, og Pressalit vokser over det tyske markeds gennemsnit. Det er især populære kvalitetssæder, som vi udvikler specielt til udvalgte keramikker for at sikre den optimale pasform, der giver travlhed blandt de tyske montører og installatører. 

Produceret på dansk
Det skorter ikke på sæde-producenter på det tyske marked. Men de tyske forbrugere ønsker høj kvalitet og lækkert design. Det får de med Pressalit. 

Pressalit producerer alle sine sæder på fabrikken ved virksomhedens danske hovedsæde i Ry. Det er en styrke på det tyske marked, fordi Pressalit dermed er garant for en høj og ensartet kvalitet. Samtidig er Danmark nærmest synonym med design i særklasse.

– Det er mit indtryk, at mange tyskere opfatter Pressalit som en trendsætter. Tyskerne anerkender danskproducerede sæder, der er ergonomisk behagelige og ser flotte ud på badeværelset, forklarer Corinna Tulle, der er Sales Director for Pressalit i Tyskland.

Kreative kræfter styrker designet
Pressalit benytter egne designere, men samarbejder også med eksterne kreative kræfter som for eksempel den hollandske designduo Scholten og Baijings. Parret står bag Pressalits Colour Blend-serie, der er baseret på et stilrent prikmønster, som fås i forskellige størrelser og farver. Men også mange andre kendte designnavne som Sigvardt Bernadotte & Acton Bjørn, Knud Holscher, Louis Lepoix og Luigi Colani har sat deres præg på Pressalits toiletsæder. 

– Hos Pressalit sætter vi anderledes former og design på sæderne, og det tiltaler i stigende grad den tyske befolkning. Toilettet er ikke længere noget, vi gemmer bag en frottébeklædning. Det er et lille møbel i sig selv, ja nærmest et stykke kunst, fortæller Corinna Tulle.