Handicapkøkken uden hindring

Med lidt inspiration kan et handicapkøkken tilpasses dine behov og din personlige stil.

Handicapkøkkenet er et sted, hvor du kan trylle madvarer om til lækre middage, og det kan være et rum, hvor du kan invitere familie og venner ind til hyggestunder – det kan være lige det, du ønsker. Handicapkøkkenet skal derfor ikke være en begrænsning for dine udfoldelser, men i stedet skabe rum for dine ønsker. Et handicapkøkken er et sted, hvor alle skal finde sig godt tilpas, hvilket er grunden til, at det skal formes efter dig og dine indretningsønsker.

Et handicapkøkken skal være fleksibelt

Med overskabe der kan køres diagonalt ud i rummet og ned mod bordpladen, samt bordplader der kan passe til dine behov og gastronomiske udfoldelser, giver indretningens fleksibilitet de bedste arbejdsbetingelser i køkkenet.

Handicapkøkken i samarbejde med HTH

I vores samarbejde med HTH er der et bredt sortiment af bordplader, overskabe samt arbejds- og spiseborde. Derfor vil du kunne skabe dit eget begrænsningsfrie handicapkøkken, som følger med tidens tendenser, men som også passer til din personlighed og dit hjem.

Inspiration til handicapkøkkenet kan du altid finde her på siden. Vi står også altid klar til at dele vores ideer med dig og i fællesskab forme dit perfekte køkken.

  • Handicapkøkken - Lille Indivo køkkenløsning
  • Handicapkøkken - Køkken-alrum med højderegulerbare bordplader og overskabe
  • Et handicapkøkken efter din personlige smag - Køkken med højderegulerbar spiseplads