Handicapbadeværelset til dig

Et handicapbadeværelse skal passe ind i dit hjem, til dine behov og til din stil.

Dit handicapbadeværelse skal være et sted, hvor du så vidt muligt kan være dig selv og have tid for dig selv. Badeværelset skal opfylde dine behov, så det gør hverdagen lettere, men samtidig skal det passe til din stil og dine ønsker. Handicapbadeværelset skal derfor passe til resten af dit hjem, og med utallige muligheder i farve og indretning, bliver fornyelsen af dit badeværelse en leg. Et handicapbadeværelse er et sted, hvor du skal føle dig tryg og godt tilpas. Derfor skal dine behov i fokus. 

Eksklusivt designede og gennemtænkte produkter til handicapbadeværelset

De bedste møbler og hjælpemidler til badeværelset skal kunne integreres i omgivelserne, være funktionelle, slidstærke og lækkert designet, så de passer ind i dit hjem. 


Med moderne og veldesignede bademøbler kan alt blive lidt lettere på badeværelset, samtidig med at det passer ind i dit hjem og har dine behov i fokus. De bliver på den måde behagelige at bruge, uden at man tænker yderligere over dem. Behagelige for kroppen, men også behagelige for øjet.

Badeværelser i et væld af farver

Det personlige badeværelse skal sprudle af de farver, du ønsker skal præge dit hjem. Pressalit Cares produkter findes i en bred vifte af raffinerede og intense farver, som gør det let for dig at lave en farvesammensætning, som komplementerer badeværelsets formål og tilgodeser dine behov for æstetik og orienteringspunkter.

Farverne kan nemlig ikke kun give dit handicapbadeværelse et personligt præg, men også hjælpe i forhold til orientering blandt badeværelsets funktioner. Specielt for mange ældre og synshandicappede er brugen af farvekontraster vigtig og en uvurderlig hjælp i det daglige.

Handicapbadeværelset kan laves, så det passer ind i dit hjem, så hvis du mangler inspiration til, hvordan sådan et badeværelse kan se ud, kan du altid få ideer hos os.
Handicapbadeværelse til den selvstændige bruger
Handicapbadeværelse med plads til en hjælper